Simhallar och spa-anläggningar

DL Prime Online som utvecklats speciellt för simhallars och spa-anläggningars behov hjälper dig att hantera tjänster inom dessa breda branscher enkelt, i ett enda system.

Moderna spa-anläggningar och simhallar har ett brett utbud tjänster och det är en utmaning för företaget att hantera helheten. DL Prime Online-systemet producerar exakt information om företagets dagliga situation och hjälper dig sköta rutinerna med mindre resurser.

DL Prime Onlines lösningar omfattar såväl kassa- och ekonomiprogram som passerkontroll- och låssystem.


Hela systemet från DL Software

Vår lösning kombinerar de viktigaste funktionerna i branschen med ett ekonomi- och affärssystem som utvecklats med 30 års erfarenhet. Du kan börja använda systemet med det användarvänliga kassaprogrammet och därefter vid behov lägga till egenskaper som omfattar allt ifrån passerkontroll och bokningssystem till ekonomiförvaltning.

Produkterna är friktionsfritt integrerade och gör det möjligt att exempelvis administrera och följa upp alla verksamhetsställen i en kommuns idrottssektion i ett enda program. DL Prime Online-systemet kan du antingen köpa eller hyra det på viss tid för en fast månadsavgift.


Populära Gantner-låssystemprodukter

Omklädningsskåpens låssystem förutsätts ha många säkerhets- och styrningsfunktioner, men förväntas också spara in på underhållskostnader. Gantner-låssystemen uppfyller dessa önskemål. Vi erbjuder system för olika behov, allt från stora online till små offline-låssystem.

Gantner-låssystemprodukter

Vi importerar låssystemprodukter från Gantner som används i simhallar och spa-anläggningar i hela världen.

Prime Online

Beställ vårt nyhetsbrev!

Fyll i din e-post adress så skickar vi intressanta nyheter och infobrev gällande DL Prime lösningarna 1-2 gånger i månaden.

Mera information om dina personuppgifter.

Tack för din beställning, du kommer i fortsättningen att få intressanta nyheter angående våra DL Prime lösningar.

Det uppstod ett fel i hanteringen av beställningen för nyhetsbrevet, försök igen om en stund.

Kontakta oss >